Bekijk hier direct jouw ideale make-up routine op basis van jouw score.

Score: 10-20 punten:  The True Beauty Natural Look!

Jij verbloemt je leeftijd niet, maar bent er trots op. Je wilt met zelfvertrouwen door het leven gaan en dat siert je. Met deze make-up uitstraling laat je je eigen natuurlijke schoonheid stralen. Bij jou vragen mensen af of je überhaupt wel make-up op hebt gedaan, omdat je van nature straalt. 

Als je deze look wilt dan hoef je niet lang voor de spiegel te staan. Je kunt je tijd beter gebruiken! Als je gaat voor deze uitstraling kun je binnen 3 minuten klaar zijn met je make-up. Gebruik hiervoor dan multifunctionele make-up sticks.

Bekijk hieronder de True Beauty Natural Look!

De bovenstaande look is binnen 3 minuten gecreëerd.


Wil jij dit ook?

Volg dan deze routine:

1. Huid hydrateren: zodat je niet uitdroogt en je huid soepel blijft
2. Blush: voor een gezonde kleur
3. Blush als lippenstift: zodat je lippen een mooie toon hebben en er vol uitzien.
4. Highlighter: Voor een lichte sprankeling op je wangen en als oogschaduw.

Het is belangrijk om producten op crème basis te gebruiken. Omdat deze niet je rimpels accentueren, maar wel je huid verzorgen.

Wil jij een natuurlijke en subtiele uitstraling? EN binnen 3 minuten klaar zijn?

Dan kun je het beste multifunctionele make-up sticks op crème basis gebruiken👇👇Score 21-30 - The Glamorous Glitter Look!


Jij wilt sprankelend door het leven gaan. Niet over de top, maar wel met een frisse uitstraling en een toefje glitter & glamour. 

Bij jou past het best om een multifunctionele highlighter te gebruiken. Een highlighter die je makkelijk aanbrengt waar je gewend bent zoals op je wangen, maar ook als oogschaduw, in je nek, of waar jij dan ook een extra sprankeling wilt.

Zoals iedereen moet je beginnen met een goede basis door een dagcrème op je huid aan te brengen. Daarna zal je make-up routine uit verschillende producten kunnen bestaan.

Dit is compleet afhankelijk van je eigen voorkeur. Het belangrijkste is dat je eindigt met de highlighter als kers op de taart voor jouw look!


Score 31-40 - The Bird of ParadiseJij wilt de paradijsvogel van het feest zijn. Lekker opvallen en fladderend door het leven gaan. Als jij je op gaat maken heb je niet altijd een specifiek plan. Je gaat voor de spiegel staan en maakt van verschillende producten een look waar iedereen jaloers op is. 

Je bent niet hondstrouw aan 1 make-up product, want je houdt ervan om met je look te spelen.

Hierom experimenteer je vaak met verschillende producten. Het nadeel hiervan is dat je vaak veel verschillende producten mee wilt nemen voor als je tussendoor je look bij wilt werken.

Door alle verschillende producten raak je makkelijk het overzicht. Wij raden je dan ook aan om in ieder geval multifunctionele producten als basis te gebruiken.

Wist je dat je met slechts drie producten 90% van je totale look in een handomdraai op kunt doen? Vervolgens kun de laatste 10% van je uitstraling met specifieke producten afmaken.

Je kunt deze 90% gemakkelijk aanbrengen binnen 3 minuten met onze 3 multifunctionele make-up sticks. De sticks zijn te gebruikne als:

- Hydratatie stift
- Lippenstift 
- Blush
- Highlighter
- Oogschaduw
- En meer!  

Super leuk dat je hebt meegedaan aan de quiz. Hopelijk heb je er wat van opgestoken. Vragen over de make-up routines? Of advies nodig? Stuur ons gerust een berichtje op jeltje@rosalyne.nl of stuur ons een WhatsApp.