Tip 1 Gebruik een goede moisturizer De juiste hydratatie is altijd de basis. Gebruik daarom een goede moisturizer, hierdoor wordt je huid soepel en voorkom je een droge huid. Een gehydrateerde huid = een gezonde huid! En dit straal je dan ook uit.

Het gebruik van een hydraterende dag- en nachtcrème is goed, maar zeker tijdens de zomer is het aanbevolen om extra goed te hydrateren. Dit kan bijvoorbeeld met een moisturizer stick. Deze stick zorgt ervoor dat de barrièrefunctie van de huid verbeterd wordt. Waardoor de huid beter vocht vast houdt en dus minder snel uitdroogt.

Tip 2 Vermijd poeder en foundation De meeste foundations en poeders zijn niet goed voor je huid. De laag die je aanbrengt zorgt ervoor dat je huid niet kan ademen en uitdroogt. Daarnaast verpest het je natuurlijke uitstraling als je er niet voorzichtig mee omgaat.

Ga in plaats van foundation en poeders voor make-up op crème basis. Dit type make-up verzorgt en hydrateert je huid en zorgt voor een frisse natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn ze vele male beter voor de oudere huid dan foundation en poeders.

Tip 3 ga minder lang en minder warm douchen Douchen met te heet water zorgt voor een droge huid. Zet de temperatuur dus iets lager dan je gewend bent.

Probeer verder producten met zeep zoveel mogelijk te vermijden. Zeep kan je huid flink uitdrogen. Dit komt doordat zeep, net zoals te warm water, goede vetten van je huid verwijdert. Probeer dus zo min mogelijk zeep te gebruiken of stap helemaal over naar zeepvrije producten.

Tip 4 drink genoeg water Het klinkt simpel, maar het is zeer effectief! Je huid bestaat namelijk voor 70% uit water. Drink daarom minstens 2 liter water per dag.

Wil je precies weten hoeveel liter water je moet drinken? Doe dan je lichaamsgewicht(kg) keer 0,035(liter).

  Bijvoorbeeld: 60(kg) x 0,035 (liter) = 2,1 liter water per dag.

Heb jij een droge huid of wil je een droge huid juist voorkomen?


Ga voor make-up sticks op crème basis! Deze sticks hydrateren je huid en zorgen dat je huid soepel aanvoelt. Verder creeër je een frisse natuurlijke uitstraling binnen 3 minuten, waardoor veel andere make-up producten overbodig worden. Dit kan dankzij 3 eenvoudige make-up sticks die wij speciaal voor de oudere huid hebben ontwikkeld.

Carla (59 jaar) - "Ik gebruik alleen nog maar de 3 make-up sticks van Rosalyne, meer heb ik gewoon niet meer nodig. Geen dikke lagen make-up meer voor mij, ik houd het simpel en natuurlijk!"

Benieuwd geworden of de make-up sticks van Rosalyne ook wat voor jou zijn?

Al meer dan duizend 45+ vrouwen gebruiken dagelijks Rosalyne sticks.


Luister hoe Carla de pro-age sticks ervaart

3 STICKS, MEER IS NIET NODIG!

Onze 3 sticks helpen jou je natuurlijke schoonheid meer te tonen. De Hydro Stick breng je als eerste aan, deze zorgt voor hydratatie. Dit is de basis voor een gezonde huid.

Hierna breng je de Blush aan op je wangen, lippen of bijvoorbeeld je nek. Deze mooie rode kleur mengt zich aan met je huid. De rode kleur mimiekt de uitstraling van vrolijkheid en geluk. Je eindigt met de Glow Stick, deze breng je aan op de plekken waar jij een mooie parelmoerachtige glans wilt.

Rosalyne Pro-Age 3-Pack

39,95 60,00

Bespaar 20 euro

Niet goed geld terug | Gratis verzending met PostNL | Voor 20:00 uur besteld = morgen in huis