Retourbeleid van Rosalyne

Bij Rosalyne streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Mocht dit niet lukken, dan vind je hieronder ons retourbeleid:

Retourneren van Ongeopende Producten: Indien u een product hebt gekocht dat u wilt retourneren zonder het te openen, kunt u dit binnen 30 dagen na aankoop doen. U krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Het product moet in de originele verpakking en in ongebruikte en ongeopende staat worden teruggestuurd.

Retourneren van Gebruikte Producten: Wij begrijpen dat make-up een persoonlijk product is en dat het soms lastig kan zijn om te bepalen of een product bij u past zonder het te gebruiken. Omdat onze producten hygiënische producten zijn, kunnen deze normaal gesproken niet worden geretourneerd als ze zijn gebruikt. Echter, bij Rosalyne zetten we ons in voor uw tevredenheid. Als u niet tevreden bent met uw aankoop na gebruik, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We zullen samen met u op zoek gaan naar een gepaste oplossing. (Artikel 10 algemene voorwaarden) 

Voor het starten van een retourproces of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op deze pagina. We helpen u graag verder en streven ernaar om uw ervaring met Rosalyne positief te maken.

Wij danken u voor het kiezen van Rosalyne.

Met vriendelijke groet,

Het Rosalyne Team