Waarom je geen foundation moet gebruiken met een oudere huid

1. Door foundation kan je huid minder goed ademen

Jouw huid heeft lucht nodig om gezond door het leven te kunnen gaan. Foundation kan afsluiten: Veel foundations bevatten siliconen die ervoor zorgen dat het product langer blijft zitten en een glad effect geeft. Helaas kunnen deze siliconen ook de poriën afsluiten, wat kan leiden tot onzuiverheden en mee-eters. Als je een oudere huid hebt is het belangrijk om de poriën vrij te houden zodat de huid kan ademen en zichzelf kan reinigen.

2. Foundation kan zorgen voor een droge huid

Iedereen heeft weleens last van een droge huid. Vaak worden het weer of de huid zelf als schuldige aangewezen. Echter kan dit ook komen door de producten die je gebruikt, waaronder foundation. Zoek dus goed uit wat voor foundation je gebruikt. Wij raden voornamelijk af foundation te gebruiken die alcohol bevat.

3. Foundation kan een onnodige extra laag aanbrengen op je huid

Als je foundation op olie gebaseerd is kan dit voor een extra laagje op je huid zorgen. Dit is niet nodig, omdat je huid zelf al een laagje creëert. Het probleem dat zich vervolgens voordoet is dat tussen de twee laagjes zweet en talg blijft zitten. Dit wil je natuurlijk niet.

4. Je hebt geen foundation nodig om er mooi uit te zien

Wij bij Rosalyne vinden dat je jouw natuurlijke schoonheid moet laten stralen. Het is niet nodig om plekjes te verbergen of je huid een onnatuurlijke kleur te geven. Dit verpest juist je uitstraling in plaats van het mooier te maken.

Gebruik make-up dat je natuurlijke tonen beter naar voren brengt. Hierdoor zie je er niet alleen mooier uit, maar voel jij je ook beter. Dat vinden wij het belangrijkste!


Gebruik Pro-Age Make-Up

Probeer er niet uit te zien als een 20 of 30 jarige vrouw. Waarom zou je? Je bent mooi genoeg om er zoals jezelf uit te zien. Make-up moet helpen jouw uitstraling beter naar voren te laten komen, niet om jou in een ander persoon te veranderen.

Heb jij een droge gevoelige huid en ben jij klaar met niet-natuurlijke plakkerige lagen make-up?

Bij Rosalyne maken wij pro-age make-up voor een sutbiele en natuurlijke uitstraling speciaal voor de oudere vrouwen huid.


Luister hoe Carla de pro-age sticks ervaart

3 STICKS, MEER IS NIET NODIG!

Onze 3 sticks helpen jou je natuurlijke schoonheid meer te tonen. De Hydro Stick breng je als eerste aan, deze zorgt voor hydratatie. Dit is de basis voor een gezonde huid.

Hierna breng je de Blush aan op je wangen, lippen of bijvoorbeeld je nek. Deze mooie rode kleur mengt zich aan met je huid. De rode kleur mimiekt de uitstraling van vrolijkheid en geluk. Je eindigt met de Glow Stick, deze breng je aan op de plekken waar jij een mooie parelmoerachtige glans wilt.

Rosalyne Pro-Age 3-Pack

39,95 60,00

Bespaar 20 euro

Niet goed geld terug | Gratis verzending met PostNL | Voor 20:00 uur besteld = morgen in huis