Over ons pagina
Over ons pagina

Opgericht om vrouwen van 45+ natuurlijk te laten stralen

Rosalyne is opgericht met als missie vrouwen zich zelfverzekerder en vrolijker te laten voelen. Dit proberen we door pro-age producten aan te bieden die je binnen 3 minuten een frisse natuurlijke uitstraling geven.

Sinds 2022 houden wij ons bezig met de vraag: 'hoe creëren wij in een zo kort mogelijke tijd de mooiste natuurlijke uitstraling?' Vanuit ons kantoor in Harderwijk zijn wij continu met gebruikers van onze producten in gesprek om te weten waar zij behoefte aan hebben en wat zij mooi vinden. Bij Rosalyne bepaalt de klant het product en de kwaliteit, niet wij!
Rosalyne sticks voor oudere huid
Rosalyne familie

De Rosalyne familie

Wij hechten de meeste waarde aan onze Rosalyne familie. Dit zijn alle geweldige mensen die betrokken zijn bij ons bedrijf en onze producten. Door alle hulp die wij krijgen in de vorm van feedback en reacties, zijn wij in staat hoogwaardige producten te ontwikkelen die naadloos aansluiten op jouw behoeftes.

Hoogwaardige producten

Kwaliteit gaat boven kwantiteit bij Rosalyne. Wij hebben niet veel verschillende producten, maar wat wij verkopen is onze trots! Daarom kijken wij altijd eerst hoe wij onze huidige producten kunnen verbeteren, voordat wij nieuwe producten uitbrengen.

Onze bekende 3-pack heeft bijvoorbeeld al veel verschillende versies gezien. Iedere versie proberen wij onze producten nog beter aan te laten sluiten op jouw behoefte.
Rosalyne producten
Contact

Vlotte service

Het is enorm fijn om goed geholpen te worden als je vragen hebt. Deze persoonlijk service mist tegenwoordig helaas vaak bij veel bedrijven en dat leidt tot enorm veel frustraties.

Vlotte en duidelijke service kan je dag goed maken. Dat is waar wij naar streven bij Rosalyne. Mailtjes beantwoorden we binnen een dag en waar mogelijk ook in het weekend. Daarnaast hebben we met onze WhatsApp telefoon, een laagdrempelige manier om contact met ons op te nemen.