Wat te doen tegen rimpels?

Rimpels zijn een onvermijdelijk onderdeel van het verouderingsproces. Ze kunnen zich op verschillende delen van het gezicht en het lichaam vormen en komen vooral voor op de huid van de handen, de hals, het gezicht en de decollete. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het ontstaan van rimpels, zoals de leeftijd, de genetische aanleg, het huidtype, de blootstelling aan de zon en het gebruik van bepaalde medicijnen.

Er zijn verschillende manieren om rimpels te verminderen of te voorkomen. Een van de belangrijkste manieren om rimpels te voorkomen is door goed voor je huid te zorgen. Dit betekent dat je jouw huid regelmatig moet reinigen, exfoliëren en hydrateren.

Er zijn ook verschillende behandelingen beschikbaar om rimpels te verminderen of te verwijderen. Bijvoorbeeld botox, fillers, chemical peels en laserbehandelingen. Deze onnatuurlijke methodes kunnen wij alleen maar afraden.

Het is belangrijk om te onthouden dat rimpels een normaal onderdeel zijn van het verouderingsproces en dat het oké is om ze te hebben. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het belangrijkste wat je kunt doen om je huid gezond te houden is goed voor je huid te zorgen en een gezonde levensstijl te behouden, zoals regelmatig bewegen, genoeg water drinken en een gezond te eten.


Last van een droge huid? en wil je rimpels proberen te voorkomen?


Luister hoe Carla onze pro-age make-up sticks ervaart

3 STICKS, MEER IS NIET NODIG!

Onze 3 pro-age make-up sticks helpen jou je natuurlijke schoonheid meer te tonen. De Hydro Stick breng je als eerste aan, deze zorgt voor hydratatie. Dit is de basis voor een gezonde huid.

Hierna breng je de Blush aan op je wangen, lippen of bijvoorbeeld je nek. Deze mooie rode kleur mengt zich aan met je huid. De rode kleur mimiekt de uitstraling van vrolijkheid en geluk. Je eindigt met de Glow Stick, deze breng je aan op de plekken waar jij een mooie parelmoerachtige glans wilt.

Rosalyne Pro-Age 3-Pack

39,95 60,00

Bespaar 20 euro

Niet goed geld terug | Gratis verzending met PostNL | Voor 20:00 uur besteld = morgen in huis