4 Make-up tips voor de oudere vrouwen huid
4 Make-up tips voor de oudere vrouwen huid

HOE ZORG JE VOOR EEN NATUURLIJKE FRISSE UITSTRALING MET EEN OUDERE HUID?

Tip 1 Hydratatie is de basis voor een gezonde huid Een droge huid is vaak de oorzaak van irritaties, droge plekjes en een futloze uitstraling. Gebruik daarom een goede moisturizer met ingrediënten speciaal voor de oudere huid.

Tip 2 gebruik weinig tot geen foundation De laag die je aanbrengt zorgt ervoor dat je huid niet kan ademen, uitdroogt en het verpest je natuurlijke uitstraling.

Tip 3 vermijd poeders, ga voor crème bases make-up Een oudere huid is vaak droger en minder egaal. Daarom mengen poeders niet goed en hopen op in rimpels wat alleen maar accentueert. Daarom raden wij crème based make-up aan.

Tip 4 probeer er niet uit te zien als 25 jaar geleden Straal zoals je nu bent! Iedereen wordt ouder, het is niet nodig om dit te proberen te verbergen. Wees er trots op! Zoek make-up die bij jouw leeftijd past en jou natuurlijke schoonheid doet stralen.

Je kunt het beste gaan voor make-up sticks op crème basis!

Hiermee creëer je een frisse natuurlijke uitstraling terwijl je huid verzorgd en gehydrateerd wordt. Dit kan dankzij 3 eenvoudige make-up sticks die wij speciaal voor de oudere huid hebben ontwikkeld.

Carla (59 jaar) - "Ik gebruik alleen nog maar de 3 make-up sticks van Rosalyne, meer heb ik gewoon niet meer nodig. Geen dikke lagen make-up meer voor mij, ik houd het simpel en natuurlijk!"

Benieuwd geworden of de make-up sticks van Rosalyne ook wat voor jou zijn?

Al meer dan duizend 45+ vrouwen gebruiken dagelijks Rosalyne sticks.

Dit is hoe Carla zich opmaakt.

3 MAKE-UP STICKS VOOR DE OUDERE HUID!

Onze 3 sticks helpen jou je natuurlijke schoonheid te laten stralen. De stick die je als eerste aanbrengt is de Hydro Stick. De ingrediënten in deze stick verzorgen en hydrateren de oudere huid. Dit is de basis voor een gezonde huid en een frisse vitale uitstraling.

Hierna breng je de Blush Stick aan op je wangen, lippen (ja, hij werkt ook perfect als lippenstift) of waar je net een beetje extra kleur wilt. De mooie rode kleur mengt zich met je huid en is geschikt voor iedere huidtint. De rode kleur mimiekt de uitstraling van vrolijkheid en geluk.

Je eindigt altijd met de Glow Stick, deze breng je aan op de plekken waar je een mooie parelmoerachtige glans wilt. Niet over de top, maar gewoon de kers op de taart om je uiterlijk helemaal af te maken!

Rosalyne Pro-Age 3-Pack

39,95 60,00

Bespaar 20 euro

Niet goed geld terug | Gratis verzending met PostNL | Voor 15:30 uur besteld = morgen in huis